avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde pot reclama o firma?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde pot reclama o firma?

Buna ziua,
Am comandat o usa plianta pentru un magazin, acum trei saptamani si am platit un avans de 250 lei.
Dupa ce ca in contract scria ca se monteaza in 7-10 zile si au depasit termenul , la insistentele mele au spus ca vin sa o monteze. Am stat si am asteptat in zadar, am dat telefoane ,au spus ca o sa ma sune ,dar nu m-a mai sunat nimeni. Eu , in calitate de firma cum si unde pot reclama o alta firma? doresc sa imi recuperez banii dati ca avans . Am inteles ca la OPC nu se poate. Nu am la mana decat nota de comanda pe care este trecuta suma data ca avans. Va multumesc.
Avand in vedere ca vorbim de relatii comerciale intre 2 societati comerciale, se contureaza un litigiu comercial.

Nu aveti unde sa o "reclamati" in calitate de persoana juridica.

Va trebui sa obtineti ceea ce doriti de la firma care nu a respectat comanda, pe calea unei actiuni in instanta, cu o notificare prealabila.
Multumesc mult pentru raspuns ; gasesc undeva vreun model de notificare sau trebuie sa apelez la un avocat ?
Pentru a avea putere juridica, notificarea trebuie trimisa prin avocat sau executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se da urmatoarea speta... (publicitate pe spatele meu) didutzu didutzu Buna ziua In anul 2008 am facut comanda la o usa de garaj termoizolanta automata. Am incheiat un contract in acest sens cu o firma (executantul lucrarii) si ... (vezi toată discuția)
Comanda pe magazin online, neonorata dar incasata dorugeorgel dorugeorgel Buna ziua, Cu o saptamana in urma am plasat o comanda pe magazinul online al unei firme cunoscute din Romania. Am comandat produsul si am platit cu card. ... (vezi toată discuția)
Mobila si durere Ismail Derya Ismail Derya Buna ziua, In data de 10 iunie a acestui an am contactat o societate care se ocupa de confectionarea mobilei pentru a-mi face o mobila de bucatarie. Am ... (vezi toată discuția)