avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale CAF
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

CAF

Buna ziua!
In data de 01/05/2015am cumparat un autoturism care a fost adus cu platforma din Austria in data de 20/04/2015 de un intermediar , masina e in regula actele la fel am facut si RAR-ul apsolut toate actele si traducerile in regula pana la fiscal.
Baiatul de la care am cumparat-o a fost la primarie sa scoata certificat de atestare fiscala si i sa spus ca nu mai e nevoie pentru ca de doua saptamani sa dat o lege si nu mai e nevoie de asa ceva.
Masina nu a fost inmatriculata pe numele lui a scos o singura data nr provizorii si la o saptamana am cumparato eu si am mai scos eu inca o data nr provizorii.

Intrebarea mea este daca este adevarat ca nu mai trebuie certificat de atestare fiscala pentru persoana care mia vandut mie sau cel mai bine sa intreb la primarie la mine?

Va multumesc anticipat!...

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua! In data de 01/05/2015am cumparat un autoturism care a fost adus cu platforma din Austria in data de 20/04/2015 de un intermediar , masina e in ... (vezi toată discuția)
Auto Vally1986 Vally1986 Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto tinatinatina tinatinatina Buna dimineata,am urmatoarea problema :am cumparat de la un cetatean din Timisoara un opel vectra ,cetatean care la randul lui a cumparat o din Austria si a ... (vezi toată discuția)