avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... „Întâmpinare” sau numai „puncte de vedere”
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

„Întâmpinare” sau numai „puncte de vedere”

La DECLARAȚIE DE CREANȚĂ și la Contestația împotriva Tabelului definitiv de creanțe al debitoarei S.C. „M”, lichidatorul judiciar este ținut să depună o „Întâmpinare” sau numai „puncte de vedere”

Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Nu am fost inscris in tabelul de creante chrissrea chrissrea Zilele trecute am aflat ca nu sunt inscris in tabelul definitiv consolidat al creantelor unei societati debitoare. In Lista cu creditorii trimisa de ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Este instituită plata unei taxe judiciare sau altă taxa, pentru publicarea de cereri în buletinul procedurilor de insolvență ? viktorV viktorV Publicarea în Buletinul procedurilor de insolvență, a cererii numită „CONTESTAŢIE ÎMPOTRIVA TABELULUI PRELIMINAR/SUPLIMENTAR AL CREANŢELOR!”, ... (vezi toată discuția)