Din relatia mea de concubinaj a rezultat o fetita de aproape 6 ani acum.Tatal ei a avut obligatia de a plati pensia alimentara de 178 lei lunar si a avut dreptul e vizita a 2 ore pe saptamana(cand a fost,a stat mai mult e cele 2 ore).Mereu dupa ce pleca incepea a jicni si a injura pe toata lumea.Pensia alimentara o platea cand dorea,cu toate ca este o hotarare judecatoreasca prin care era obligat sa plateasca pensia lunara de 178 lei.Dupa 3-4 luni si-a dat demisia spunandu-mi ca"decat sa iti platesc pensia tie,mai bine imi dau demisia " ceea ce a si facut .Pensia o platea partial sau din cand in cand(o data la 2-3-5 luni).In vizita venea o data sau de 2-3 ori pe an.E o distanta de 450 km.Amenintati cu moartea am fost cu totii,a venit o data sa ne si omoare,doar ca nu pot dovedi.Acum dupa 5 ani,cand el nu a fost pe nicaieri si nu l-a interesat,se trezeste ca are un copil si vrea sa o ia cu el o luna la Bucuresti,cand el nu a stat 2 zile cu ea.Ceea ce eu nu sunt de acord,de frica ca iar putea face rau(m-a amenintat ca o omoara,se omoara si el si ma distruge)Cat timp am locuit impreuna era un om violent,batai,certuri si scanaluri.Pe mine a incercat sa ma sufoce sub o perna.Cand am plecat din Bucuresti,am fost batuta in ultimul hal.Pana vineri am obligatia de a depune intampinarea,sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii,raspunsul la pretentiile paratului .Acestea sunt: "in fiecare vacanta de vara luna iulie sa fie luata la domiciliul sau,o saptamana de Craciun,una de Anul Nou,sa ia fata de ziua el sau de Pasti"Unul dintre motive este ca se preocupa de ea si o viziteaza,ceea ce este fals.Pentru ca a fost 1-3 ori maxim pe an,pensia nu i-a platit-o doar dupa chef,iar cand a fost caz e boala(raceala,spital sau altele,mi-a spus "dar ce ma suni,ca sa iti trimit bani?nu iti trimit nimic") cu toate ca sunam sa il informez,fiind tatal ei.Intrebarea mea este, ce pot face,cum sa formulez intampinarea si cum adaug dovezile si daca pot cere un detector de minciuni sau o expertiza psihiatrica.Nu stiu cum se procedeaza.Mentionez ca inainte e a depune actele la tribunal si-a achitat pensia alimentara restanta de 3-4 luni la indemnul avocatului.Copilul tot ce a avut nevoie i-am oferit.De la imbracaminte,incaltaminte,jucarii si tot ce are nevoie un copil.Multumesc anticipat