Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odiha platit in intregime, angajat plecat in cursul anului.

Buna ziua. Un angajat a beneficiat de CO pentru tot anul, 23 de zile. Pe data de 01.08.xxxx pleaca prin demisie. In situatia data cum se pot recupera cele 10 zile de CO platite in avans. Ma intereseaza o solutie prin care trebuie sa reglez banii platiti in plus salariatului, dar si taxele platite in plus.
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:06, 3 Iulie 2009
Le puteti regla in perioada de preaviz....
Cum? Puteti sa-mi dati cateva detalii? Care este actul legislativ care reglementeaza o astfel de situatie? Multumesc frumos.
Codul Muncii reglementeaza aceasta posibilitate .... Art. 272 (1) - Salariatul care a încasat de la angajator o sumă nedatorată este obligat să o restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna necuvenit corapeptea corapeptea Buna ziua, Am nevoie de un sfat urgent. Am un angajat care in perioada ian-martie a efectuat 21 de zile de concediu de odihna. Pe data de 03 aprilie a ... (vezi toată discuția)
Resurse umane - restituire indemnizatie concediu in cazul demisiei roxana68 roxana68 In situatia in care, in salariat isi da demisia si a efectuat 19 zile de concediu de odihna din 20 cate are dreptul pe an , se naste obligatia acestuia de a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. avem urmatoarea situatie: un angajat si-a dat demisia ... adelaioanamoldovan adelaioanamoldovan Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: Un angajat si-a dat demisia imediat ce firma si-a reluat activitatea ( in perioada martie-iunie toti salariatii au fost ... (vezi toată discuția)