avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1227 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plafon plata prin depunere in cont curent
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plafon plata prin depunere in cont curent

Buna ziua,

Suma depusa de un client persoana juridica in contul curent al altei persoane juridice,este inclusa in plafonul de plati de 10.000 ron?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:34, 12 Iunie 2015
Nu este inclusa, este exclusa, exceptia o gasiti in art.5 al legii cu pricina.
Buna ziua,

eu am inteles acelasi lucru ca si dumneavoastra,dar am in jurul meu alte trei persoane care imi spun ca nu e corect.
teddy44 a scris:
am in jurul meu alte trei persoane care imi spun ca nu e corect.

Toata lumea are dreptul la opinie, este constitutional.

Ce temei legal invoca cele 3 persoane?
Pana la urma "legea vorbeste", noi doar repetam dupa ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma maxima de plata marianaluminita marianaluminita Buna ziua, stie cineva care este suma maxima zilnica pe care o societate o poate depune numerar in contul altei socioetati ? (vezi toată discuția)
Suma maxima plata numerar tranzactie imobiliara Eu-Genius Eu-Genius Buna ziua. Care este suma maxima legala care se poate plati numerar pentru o tranzactie imobiliara intre doua persoane fizice? Daca valoarea tranzactiei ... (vezi toată discuția)
Legea 70/2015 baloghjoe baloghjoe Buna ziua. Imi puteti spune ca in cazul Banciilor este aplicabil acesta plafoare. Deci daca Banca poate sa-i elibereze in numerar un credit de nevoi personale ... (vezi toată discuția)