avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Marci
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Marci

Se poate inregistra o marca combinata - verbala cu element grafic - care sa cuprinda si steagul Romaniei? Titularul marcii ar fi o federatie sportiva nationala, recunoscuta la nivel oficial.
Multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Federatie sportiva rival rival Recunosc ca nu am citit foarte bine regulile de postare si-mi cer scuze anticipat daca scriu ceva nepotrivit. Mai mult, am intrat pe acest site pentru o ... (vezi toată discuția)
Folosire nume brand impakt22 impakt22 Buna ziua, Folosesc numele unui brand in comunicare, exemplu: saltea pentru \\"numele brandului\\". Detinatorul brandului ma poate obliga sa nu mai folosesc ... (vezi toată discuția)
Anulare marca (identica), clase diferite luciannitu luciannitu Buna seara, Detin o marca nationala, la clasele 12,35 ( marca verbala) si 39 NISA ( marca combinata). Firma are ca obiect de activitate transporturi, adica ... (vezi toată discuția)