avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cumparare tractor. Platesc tva ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cumparare tractor. Platesc tva ?

Salu, vreau sa achizitionez un tractor agricol si nu stiu cine v a plati tva ul, eu sau vanzatorul. Tin sa va spun ca nu am vreo firma. Cel de la care vreau sa cumpar tractorul are mai multe utilaje agricole in stoc si nu stiu daca are firma sau este persoana fizica . Va rog frumos sa ma lamuriti cine plateste tva ul ! multumesc#-o

Alte discuții în legătură

Fermier autorizat-vanzare utilaje agricole dalia2013 dalia2013 Buna ziua. Am achizitionat in 2009 un tractor agricol cu utilajele aferente. I-am calculat si amortizare, este inregistrat si in Registrul inventar. De la 1 ... (vezi toată discuția)
Se aplica taxe vamale/t.v.a. pentru achizitii de utilaje agricole din strainatate de catre o persoana fizica jamescicio jamescicio Buna ziua , Doresc sa achizitionez un tractor ca persoana fizica din Romania de la o persoana fizica din Germania si as vrea sa stiu daca am dreptul sa o ... (vezi toată discuția)
Tva cumparare apartament Apartament2018 Apartament2018 Buna, vreau sa cumpar un apartament ca si persoana fizica(mentionez ca am mai cumparat unul anul acesta de la persoana fizica la care nu sa perceput tva). Sunt ... (vezi toată discuția)