avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Schimbare incadrare Gradinita particulara in spatiu de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Schimbare incadrare Gradinita particulara in spatiu de joaca

Buna ziua,

Detin un SRL cu domeniu de activitate gradinita particulara, dar in codul CAEN am si spatiu de joaca. Doresc sa inchid ca punct de lucru gradinita particulara si sa functionez ca spatiu de joaca tot in aceeasi cladire in care functionez in chirie. 1.Cum sa procedez ?
2.Daca am toate avizele pe gradinita si daca o inchid, ce avize mi-ar trebui pentru spatiu de joaca ?
Va multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare gradinita particulara dxt_morgan dxt_morgan Buna ziua, Detin un SRL cu domeniu de activitate gradinita particulara, dar in codul CAEN am si spatiu de joaca. Doresc sa inchid ca punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant Lukatoni Lukatoni Buna ziua. Doresc sa stiu daca este necesar sa autorizez un punct de lucru in conditiile in care desfasor o activitate initiala ambulanta dar ... (vezi toată discuția)
Adaugare caen si punct lucru ContSters332571 ContSters332571 Buna ziua, Doresc sa adaug un nou cod Caen la un SRL cu 2 asociati si un punct de lucru cu destinatia de birou.Inteleg ca am nevoie sa modific Actul ... (vezi toată discuția)