avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri

Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza.
De asemenea, sa fie interzis moderatorilor sa intervina 'procedural' la discutii, la care anterior nu au avut macar o contributie 'de fond'.

Expunere de motive: Moderatorul trebuie sa adopte un rol activ, similar celui al judecatorului, conferit de prev. art. 22 C.pr.civ
calitatea discutiilor sporind in special prin contributia pertinenta a acestora, mult mai mult decat prin exercitarea atributiilor moderationale.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:06, 8 Octombrie 2015
:)
Si sanctiuni, nimic? Ce sa pateasca daca nu raspund peste tot si/sau isi baga nasul unde n-au scris nimic?
Actualmente prezentul forum detine un regulament cu prevederi concrete
Puteti inainta propunerea dvs direct administratorilor forumului
Referitor la "obligatie" ,trebuie sa aveti in vedere ca participarea pe forum este benevola
Mai exista situatii in care la un topic nu se raspunde,urmare fie a lipsei de date relevante,fie a interesului de a nu genera sau favoriza atitudini si comportamente ce pot atrage sanctiuni
Ares-3 a scris:

:)
Si sanctiuni, nimic? Ce sa pateasca daca nu raspund peste tot si/sau isi baga nasul unde n-au scris nimic?


Nu ma intereseaza sanctiunile. Sa stabileasca administratorul sanctiunile. Pur si simplu sa li se impuna sa modereze in primul rand prin exemplul personal si prin contributia adusa in fond calitatii discutiilor. Nu doar sa iti ia gatul moderatorii ca ai omis o virgula...
Ceea ce fac in prezent 90% din activitatea de moderare... este forma fara fond!

ynocentta a scris:

Referitor la \"obligatie\" ,trebuie sa aveti in vedere ca participarea pe forum este benevola


Moderatorii participa pe forum, spre deosebire de utilizatorii obisnuiti, si prin acte administrative (e.g. moderare), nu doar prin discutii.
Participarea este benevola la discutii, atat pt utilizatori, cat si pt moderatori, evident.
Insa participarea administrativa trebuie sa fie conditionata de participarea benevola la discutii.
Forumul exista pt discutii, nu pt vanitatea moderatorilor. In fond, daca nu ar exista discutii, n-ar avea ce sa modereze. Nu raspunzi la intrebari, nu ai voie sa moderezi.
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2015
aidu, utilizator
E o idee buna.
Fiecare moderator sa-si indeplineasca acele obligatii pentru care este platit.
Fara plata nu prea exista obligatie.
Propuneti adminstratorului forumului sa achitati o anumita suma pentru fiecare interventie a moderatorilor in discutiile deschise de dumneavoastra.
Moderatorii nu trebuie platiti; le ajunge demnitatea virtuala de a fi moderatori.
E suficienta onoare ca au ocazia sa comenteze si modereze subiectele propuse de mine... nu le mai trebuie niciun alt drept.

Alte discuții în legătură

Stergere intrebare postata pe forum avocatnet freeluz freeluz Buna ziua, Am postat o intrebare/topic si as dori sa o sterg, fara sa fie nevoie sa sterg/dezactivez contul. Cum procedez? Este vorba de subiectul deschis ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu asociatie de proprietari nicusofia nicusofia Buna seara. Daca asociatia de proprietari isi schimba sediul trebuie modificat statutul? Va rog sa imi spuneti pasii care trebuie facuti. Si as mai avea o ... (vezi toată discuția)
De ce imi stergeti postarile? eu nu am dreptul la opinie? pe unii ... anatiti anatiti Dece imi stergeti postarile? Eu nu am dreptul la opinie? Pe unii ii lasati sa calce regulamentul si pe altii nu? Eu nu am calcat regulamentul ci am spus ca o ... (vezi toată discuția)