Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

ghioarcacornel 
	    	Utilizator

ghioarcacornel 
	    	Utilizator	    

ghioarcacornel, utilizator
 ghioarcacornel, utilizator 	
			 Francisc Gerber 
	    	Avocat

Francisc Gerber 
	    	Avocat	    

Francisc Gerber, Avocat
 Francisc Gerber, Avocat 	
			 adriana.chiritescu	                   

Am castigat un proces la Tribunalul Muncii care avea trei capete de cerere:anulare
avertisment , plata daune morale si plata cheltuieli de judecata. Instanta ... (vezi toată discuția)
	                    adriana.chiritescu	                   

Am castigat un proces la Tribunalul Muncii care avea trei capete de cerere:anulare
avertisment , plata daune morale si plata cheltuieli de judecata. Instanta ... (vezi toată discuția)

legionaru1987	                   

Buna ziua . Anul acesta am apelat la serviciile unui avocat pentru a inmatricula un autoturism fara plata taxei de poluare. Onorariul platit a fost de 1000 ron ... (vezi toată discuția)
	                    legionaru1987	                   

Buna ziua . Anul acesta am apelat la serviciile unui avocat pentru a inmatricula un autoturism fara plata taxei de poluare. Onorariul platit a fost de 1000 ron ... (vezi toată discuția)

stelistu6	                   

buna ziua,
am depus acum 2 ani o contestatie la executare pentru un debit de 7000 ron care mi-a fost admisa ,onorariul solicitat de avocat pentru contestatie  ... (vezi toată discuția)
	                    stelistu6	                   

buna ziua,
am depus acum 2 ani o contestatie la executare pentru un debit de 7000 ron care mi-a fost admisa ,onorariul solicitat de avocat pentru contestatie  ... (vezi toată discuția)