avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aprobare stalpi pentru conectare la reteaua de energie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aprobare stalpi pentru conectare la reteaua de energie electrica

Coproprietarul vrea sa amplasese stilpi pentru conectarea la reteaua de energie electrica pe terenul aflat in indiviziune . Eu nu sunt de acord . Poate instala stilpii fara acordul meu ?
Cel mai recent răspuns: ContSters359348 , utilizator 17:21, 30 Iunie 2015
Poate obtine in instanta suplinirea acordului dv. Depinde si de cotele proprietarilor.
de ce va opuneti si ce alta cale mai are coproprietarul sa aiba curent?
sunt majoritara am 2/3 din teren .
Faptul că sunteți majoritară pe un teren nu vă dă dreptul să vă opuneți la branșarea vecinului la serviciul de utilități publice. D-voastră unde aveți respectivul branșament? Solicitați ca branșamentul să se efectueze pe același traseu. Și , DA, trebuie să vă ceară acordul autentic ca și coproprietar, de a traversa terenul aflat în indiviziune.
multumsc pentru raspuns . eu am bransamentul pe terenul unui vecin deoarece coproprietarii nu mi au dat voie sa traversez si nu am timp de tribunale .
Nu stiu cum ati obtinut acea solutie si cand, azi nu e legal, ar trebui sa treaca pe terenul coproprietate.
Obtine acordul in instanta.

Alte discuții în legătură

Probleme bransare canalizare rotterro rotterro Buna ziua, In 2015 un verisor a cumparat un teren de 20 ari care include si un drum de acces de 200mp din care el detine 2/3. in 2015 s-a apucat sa faca ... (vezi toată discuția)
Teava de gaze a vecinului pe terenul meu doina_manuela doina_manuela Dragi co-forumisti, Ma confrunt cu o situatie aparent fara iesire...si va rog sa ma sfatuiti. Povestea: Acum 2 ani am cumparat un teren, traversat de o ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pt racordare curent electric dac_ian dac_ian Buna....detin un teren cu acces pe drum privat la care alaturi de alti 4 vecini sunt proprietar. Din 2008 incoace vecinii au amenajat drum,tras curent,apa etc ... (vezi toată discuția)