avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... referitor la datorii catre finante
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

referitor la datorii catre finante

Va rog sa imi raspundeti daca intra sub incidenta legii si datoriile pe care le am eu"Datoriile mai multor categorii de contribuabili vor fi sterse. Legea a trecut de Parlament"-postare luata de la dumneavoastra

Datorita faptului ca am vandut mai multe locuinte in anul 2008 cei de la Finante
m-au facut platitoare de TVA in prezent am poprire pe salar.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:57, 26 Iunie 2015
Daca nu aveti deschisa actiune in instanta de contencios, NU, nu va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva la achizitia unei case - ma incadrez la 5% sau la 19%? blue_spirit blue_spirit Buna ziua, Sunt pe cale sa cumpar o casa (este jumatatea unui duplex). Acum la vanzarea finala au aparut discutii cu proprietarul legate de TVA. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu BUNA , SUNT PERSOANA CU HANDICAP ACCENTUAT PERMANENT AUDITIV SI AM PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA "B" SI IN LUNA IULIE DATA DE 24 ANUL 2008 AM PRIMIT O MASINA ... (vezi toată discuția)
Legea darii in plata tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca ma incadrez in prevederile acestei legi daca: am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca in franci ... (vezi toată discuția)