avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Flori și plante ornamentale cultivate în spații ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Flori și plante ornamentale cultivate în spații protejate - întrebare de baraj

Bună ziua!
Puteți să îmi răspundeți dacă mai este valabilă condiționarea eligibilității finanțării culturii de „Flori și plante ornamentale cultivate în spații protejate”, de limitarea SO-ului aferent acestor culturi la maxim 25%, restul de 75% trebuind să reprezinte alte culturi agricole și pomicole? În vechea linie de finanțare exista această condiționare. Vă rog să îmi spuneți dacă pentru prezenta măsură 4.1 mai există această regulă, și dacă da, vă rog să îmi indicați sursa.
Vă mulțumesc foarte mult în anticipație!

Alte discuții în legătură

Fonduri pentru sera de flori lennu lennu va salut! sunt producator de flori in ghiveci. in prezent produc si comercializez in baza certificatului de producator. ce fond pot accesa pt ridicarea ... (vezi toată discuția)
Veniturile din activitati agricole ADRIAN MARI ADRIAN MARI cum se impoziteza, sunt scutite, cum se declara? (vezi toată discuția)
In cadrul masurii 312 pot avea ca activitate secundarã distribuția de energie electricã provenitã din surse de energie regenerabilã ? Lazarec Lazarec Am un client care vrea sa acceseze masura 312 pentru înființarea unei hale de producție pentru producția plante medicinale, uleiuri, etc, (se ... (vezi toată discuția)