avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intarzierea anuntului pentru finalizarea lucrarii de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intarzierea anuntului pentru finalizarea lucrarii de demolare

Buna seara!
Am obtinut autorizatia de demolare a locuintei,iar data inceperii lucrarii de demolare a fost 30 iunie 2014,cu valabilitate 12 luni. Neanuntandu-ne nimeni ca trebuie sa anuntam incheierea lucrarilor si convocarea receptiei pt demolare,am depus prima solicitare la primarie exact in ultima zi,respectiv 30 iunie 2015. Anuntul pentru finalizarea lucrarilor si convocarea pt receptie a celor de la Inspectorat ,mi s-a spus ca nu le pot face inainte sa-mi elibereze primaria o declaratie cu valoarea finala a lucrarii. Problema este ca primaria elibereaza declaratia in maxim 30 zile de la depunerea actelor si asta inseamna ca anuntul la Inspectorat il voi face cu intarziere. Ce mi se poate intampla in acest caz? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Valabilitate autorizatie vs durata executie lucrari geo125879 geo125879 Am obtinut autorizatie de constructie casa cu o valabilitate de 36 luni (contrar celor indicate in L 50/91 - 12 luni valabilitate) de la data emiterii, ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie danielbejan danielbejan buna ziua. am si eu o intrebare: sunt la faza de autorizatie pentru o costructie nou si as vrea sa stiu daca autorizatia e valabila din ziua cand mi-au ... (vezi toată discuția)
Evitare amenda isc neanuntare incepere lucrai henton henton Buna ziua, se da urmatoarea problema, in anul 2013 am scos autorizatie de constructie , am anuntat la primarie data inceperii lucrarilor , am platit taxa de ... (vezi toată discuția)