avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu

buna dimineata ,nu stiu cum sami calculi salariu de baza ,daca ma poate ajuta cineva sami explice si mie ca pe viitor sa ma pot descurca in privinta asta ...iata si fluturasul meu de salariu ore lucrate 160 salariu de baza 1,300 venit brut 1,300 a.j somaj 7, cass 72 C.A.S.asigurat 137 venit net 1,84 deduceri personale 220 impozit calculate si ret. 138, sal net 946 am o vechime in munca de peste 25 de ani deci ar insemna ca in sal de 1,300 e inclusa si vechimea acuma nu stiu cum sa calculez aceasta vechime si ce salariu am defapt la locul de munca unde lucrez nu imi dau detalii mai cu seama ca acum cativa ani aveam si un spor de toxicitate dar de cind cu legea lui Boc nul mai am am mers la conducerea institutiei am intrebat caci poate am auzit gresit ca acele drepturi de toxicitate au revenit dar o data mia zis ca e inclus in salariu alta data ca nu am acest drept etc etc macar sa stiu si eu ce sal am defapt fara acel spor de vechime nici asta nu miau zis am marea rugaminte sa ma ajute cineva ...va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Calcul salarial stefania78 stefania78 v-as ruga sa imi explicati cum s-au facut calculele salariale pe acest fluturas,pentru ca la o parte din el nu inteleg la ce s-au facut raportarile ... (vezi toată discuția)
Spor vechime in munca elenasuch elenasuch buna ziua am rugamintea de a ma lamuri daca eu lucrez intr o fundatie dar ca punct de lucru intr o institutie bugetara ( salariul ami este platit de la ... (vezi toată discuția)
Salarizare 2011 pentru functionari publici scinteianuaurel@yahoo.com scinteianuaurel@yahoo.com sunt functionar public intr-o primarie de comuna cu 5000 de locuitori,sunt consilier principal (contabil venituri) si nu inteleg de ce iau un salariu de 720 ... (vezi toată discuția)