avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... inregistrare finante meditator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

inregistrare finante meditator

care este formula legala de a da meditatii si cum iti poti declara venitul la finante
Cel mai recent răspuns: Cosmin Iancu , Avocat 16:58, 5 Iulie 2015
Pur si simplu va inregistrati la Directia de Finante din orasul dvs ca meditator si o sa platiti 16% din norma de venit stabilita pentru serviciile acordate.
inregistrarea se face pe persoana fizica cu CNP sau necesita vre-o forma de autorizare ?
din cate stiu norma de venit este pentru PFA
Inregistrarea se face si pentru persoana fizica prin completarea unei declaratii/ formular. Cel mai bine intrebati la Directia de Finante din orasul dvs :).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meditatii limbi straine natalia1 natalia1 Buna ziua, As dori sa stiu cum se pot da meditatii pentru limbi straine respectand legea. Se poate incheia intre meditator si elev o conventie civila pe ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru meditatii stelutanicoleta stelutanicoleta buna ziua. as vrea sa-mi fac PFA pentru meditatii. cat ar ajunge contributiile anuale? nu am mai dat meditatii si nici nu stiu daca voi avea elevi deci nu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla oana_zip33 oana_zip33 Buna ziua, Am o casa de vacanta pe care o inchiriez de cateva ori pe an unor terte persoane. Am completat formularul 220 pentru un venit estimat si trebuie sa ... (vezi toată discuția)