avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare microferma de prepelite
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare microferma de prepelite

Doresc sa infiintez o microferma de prepelite in Jud. Giurgiu, am domiciliu in Bucuresti, ce forma este mai avantajoasa IF sau PFA?
Este nevoie ca aceasta firma sa fie deschisa unde am domiciliu in CI, sau se poate infiinta unde am casa in Jud. Giurgiu?
De ce avize am nevoie pentru o astfel de microferma?

Alte discuții în legătură

Infiintare microferma prepelite erteP erteP Doresc sa infiintez o microferma de prepelite in Jud. Giurgiu, am domiciliu in Bucuresti, ce forma este mai avantajoasa IF sau PFA? Este nevoie ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Contul firmei Gabrista Gabrista Buna ziua! Am domiciliul in Bucuresti, dar mai am in proprietate in jud. Giurgiu un spatiu unde doresc sa fac sediul social pentru un SRL cu asociat unic. Daca ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)