Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ds_stefan 
	    	Utilizator

ds_stefan 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

ds_stefan 
	    	Utilizator

ds_stefan 
	    	Utilizator	    

ds_stefan, utilizator
 ds_stefan, utilizator 	
			 tibanto	                   

Am pensie de invaliditate, sunt pensionar gradul II cu handicap accentuat, pensia de este definitiva ca si certificatul de handicap. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
	                    tibanto	                   

Am pensie de invaliditate, sunt pensionar gradul II cu handicap accentuat, pensia de este definitiva ca si certificatul de handicap. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)

silviu_r_30	                   

Buna seara.Daca sunt pensionat gradul 2 mai pot detine firma si sa am dreptul la CAS?
Adica treb. sa platesc eu din mana sau mi se opreste din pensie?Multumesc (vezi toată discuția)
	                    silviu_r_30	                   

Buna seara.Daca sunt pensionat gradul 2 mai pot detine firma si sa am dreptul la CAS?
Adica treb. sa platesc eu din mana sau mi se opreste din pensie?Multumesc (vezi toată discuția)

MirelaDorobantu	                   

Buna ziua
As vrea sa ma pensionez pe caz de boala (am 30 de ani vechime si o sanatate precara), dar am o colaborare cu o editura. Vreau sa stiu daca din ... (vezi toată discuția)
	                    MirelaDorobantu	                   

Buna ziua
As vrea sa ma pensionez pe caz de boala (am 30 de ani vechime si o sanatate precara), dar am o colaborare cu o editura. Vreau sa stiu daca din ... (vezi toată discuția)