Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Semnare acte dupa radiere PFA

Un PFA poate sa mai primeasca bani in contul banca inca beinchis dupa radierea sa?
PFA-ul mai are voie sa semneze acte dupa radiere, ca de ex. PV de predare primire?
Cel mai recent răspuns: tatulescu_cristina , utilizator 12:24, 14 Iulie 2015
Ba da, presupune plata impozitului pe venit. Pentru ca o parte din venituri erau platite in banca in acel cont de garantie, urmand ca atunci cand se va restitui fondul de garantie sa se plateasca impozit.
Eu stiu ca , chiar daca se inchide firma un an de zile poti sa primesti bani si sa faci rectificativa la declaratia 200. Ma insel oare?
Insa cu semnatura si stampila pe PV de predare primire este in regula dupa radierea firmei? Desi acum observ ca stampila dupa noua legislatie se scoate.
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2015
tatulescu_cristina, utilizator
Eu am presupus ca in fondul de garantie ati varsat dvs. bani si nu ca acolo vi se face plata (caz in care sumele sunt venituri, normal). Rectificativa poate fi depusa oricand. Insa cu privire la speta dvs, dat fiind elementele precizate acum, nu mai sunt in masura sa emit o solutie. Ma gandesc si daca consider ceva, va anunt. Si eu sunt curios care ar fi solutia.
Va multumesc si astept un raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere. se recupereaza prejudiciul? pop sorin pop sorin Buna, Am cumparat un autoturism de la o firma, care la predarea acestuia a emis factura, chitanta urmand ca in prima zi lucratoare sa se faca radierea din ... (vezi toată discuția)
Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)
Pfa - radiere si depunere du Madelines22 Madelines22 Buna ziua! Am cateva intrebari in legatura cu radierea si depundere DU unui PFA. Sunt incepatoare si as dori sa aflu si parerea dvs., desi deja colaborez cu ... (vezi toată discuția)