avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN firma
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN firma

Buna seara! In actul constitutiv al firmei am un cod CAEN 8129-alte activitati de curatenie.Acest cod CAEN se poate activa si daca se poate desfasura activitatea de intretinere spatii verzi (taiat iarba) la blocuri si tuns gard viu!? dar,in sezon de iarna indepartarea zapezii ,inclusiv in parcari!?
Activitatea principala a firmei este curatenia cladirilor.
si
cod CAEN 9602-coafura si alte activitati de infrumusetare
cod CAEN 9609-alte activitati de servicii
pe care dintre aceste doua coduri CAEN poate intra manichiura si pedichiura

Va multumesc!
Cu respect,Lavinia
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:29, 4 August 2015
Coafura si alte activitati de infrumusetare 9602. Coafura si alte activitati de infrumusetare Aceasta clasa include: -activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat, vopsit, nuantat, ondulat, indreptat si activitati similare, pentru barbati si femei -barbierit si aranjarea barbii -masaj facial, manichiura si pedichiura, machiaj etc. Aceasta clasa exclude: -confectionarea de peruci, vezi 3299
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen servicii infrumusetare nikko2011 nikko2011 Buna ziua , am terminat o scoala de estetica si conform diplomei sunt tehnician superior de estetica corporala ( toate tratamentele care se fac din cap pana ... (vezi toată discuția)
Actele de calificare pentru pfa bianca1994 bianca1994 As dori sa imi fac un pfa pe manichiura, dar eu am diploma de la liceu cu specializarea de coafor stilist si pe diploma de atestat tot coafor stilist scrie. ... (vezi toată discuția)
Completarea statutului societatii cu un nou cod caen judit2000 judit2000 Buna ziua. Avem un SRL asistenta de brokeraj,cu cod caen 6622.As dori sa completez activitatea firmei cu cod caen 9602,alte activitati de infrumusetare,mai ... (vezi toată discuția)