avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN servicii infrumusetare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN servicii infrumusetare

Buna ziua , am terminat o scoala de estetica si conform diplomei sunt tehnician superior de estetica corporala ( toate tratamentele care se fac din cap pana in picioare inclusiv micropigmentare , mai putin coafura si frizerie ) As vrea sa-mi fac un PFA pentru a face masaj ( reductor , de relaxare ) si alte tratamente corporale (masaj, epilare, manichiura -pedichiura, eventuel impachetari, etc) la domiciliul clientului pentru inceput iar mai apoi eventual sa am si un sediu. Ce cod Caen imi recomandati ?
Cel mai recent răspuns: nikko2011 , utilizator 13:51, 11 Martie 2014
Puteti sa va autorizati pe codul caen 9602 Coafura si alte activitati de infrumusetare
Aceasta clasa include:
-activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat, vopsit, nuantat, ondulat, indreptat si activitati similare, pentru barbati si femei
-barbierit si aranjarea barbii
-masaj facial, manichiura si pedichiura, machiaj etc.
Aceasta clasa exclude: -confectionarea de peruci, vezi 3299
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen firma lavih lavih Buna seara! In actul constitutiv al firmei am un cod CAEN 8129-alte activitati de curatenie.Acest cod CAEN se poate activa si daca se poate desfasura ... (vezi toată discuția)
Completarea statutului societatii cu un nou cod caen judit2000 judit2000 Buna ziua. Avem un SRL asistenta de brokeraj,cu cod caen 6622.As dori sa completez activitatea firmei cu cod caen 9602,alte activitati de infrumusetare,mai ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru un coafor IVMON IVMON Buna ziua ! Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta: -un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006 -sa ... (vezi toată discuția)