avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Completarea statutului societatii cu un nou cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Completarea statutului societatii cu un nou cod CAEN

Buna ziua.
Avem un SRL asistenta de brokeraj,cu cod caen 6622.As dori sa completez activitatea firmei cu cod caen 9602,alte activitati de infrumusetare,mai precis tatuaj cosmetic si corporal.
Doresc sa aflu daca corespunde codul caen cu aceasta activitate,se poate incadra in statutul nostru si cum se procedeaza,si cat este costul acestei proceduri.
Buna ziua,

Puteti sa adaugati noi coduri caen la obiectul de activitate. Codul ales de dvoastr este unul gresit.
9602 Coafura si alte activitati de infrumusetare Aceasta clasa include: -activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat, vopsit, nuantat, ondulat, indreptat si activitati similare, pentru barbati si femei -barbierit si aranjarea barbii -masaj facial, manichiura si pedichiura, machiaj etc. Aceasta clasa exclude: -confectionarea de peruci

Gasiti aici lista completa a codurilor cean. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen firma lavih lavih Buna seara! In actul constitutiv al firmei am un cod CAEN 8129-alte activitati de curatenie.Acest cod CAEN se poate activa si daca se poate desfasura ... (vezi toată discuția)
Cod caen servicii infrumusetare nikko2011 nikko2011 Buna ziua , am terminat o scoala de estetica si conform diplomei sunt tehnician superior de estetica corporala ( toate tratamentele care se fac din cap pana ... (vezi toată discuția)
Actele de calificare pentru pfa bianca1994 bianca1994 As dori sa imi fac un pfa pe manichiura, dar eu am diploma de la liceu cu specializarea de coafor stilist si pe diploma de atestat tot coafor stilist scrie. ... (vezi toată discuția)