avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stalpi de electricitate nefunctionali pe terenul vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stalpi de electricitate nefunctionali pe terenul vecin

Buna ziua,
Pe parcela vecina, in partea dinspre terenul meu, (teren extravilan) la 1 metru de acesta, sunt niste stalpi de electricitate vechi ce nu mai au fire, nu sunt functionali, cu exceptia primului stalp care este in capatul parcelei chiar la drum. Pot fi acesti stalpi dezafectati fara nici o problema, ma afecteaza pe mine cu ceva existenta lor, in cazul unei viitoare constructii?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 01:31, 9 Iulie 2009
Daca nu sunt cabluri electruice nu va afecteaza la o evetuala constructie, iar daca Electrica nu va da aviz pentru constructie din acest motiv puteti solcita ridicarea stilpilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retea de medie tensiune peste terenul meu furgim furgim Ce pot face in cazul in care pe terenul meu trece o retea de medie tensiune electrica? Intra cam jumatate de metru peste o latura a terenului. Si din ce ... (vezi toată discuția)
Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)
Separare consum energie electrica mariusmg mariusmg Buna ziua, rog ajutor pt. urmatoarea situatie: acum 4 ani am făcut pe numelele unui vecin un branşament energie electrica legal deoarece la acea dată eu nu ... (vezi toată discuția)