Buna ziua,
Detin un VW Golf 5 si datorita unui viciu de fabricatie, iarna s-a format un dop de gheata care a dus la strambarea usii fata stanga si a aripii.
Am luat legatura cu cei de la PBV1 si refuza sa efectueze gratis reparatia, desi citez "Deficienta semnalata de catre dumneavoastra este recunoscuta de catre producator, pentru aceasta a elaborat o informare tehnica. Informarea tehnica nu implica efectuarea reparatiei gratuit. "
In afara de asta, imi refuza dreptul la accesarea culantei comerciale pe motiv ca ultima intrare in reteaua de service-uri VW este in 2012. Masina este fabricata in 2008 si a beneficiat de garantie pana in 2010.
Cunosc persoane care au beneficiat de culanta comerciala, chiar daca aveau o singura intrare in service autorizat VW.
Le-am aratat si acest paragraf din lege : ""Vânzătorul este obligat să asigure repararea sau înlocuirea gratuită a produselor şi după expirarea termenului de garanţie, în cazul în care defecţiunea s-a datorat unor vicii ascunse apărute în cadrul duratei medii de utilizare a acestora şi confirmate prin expertize tehnice efectuate de un organism tehnic neutru. Durata termenului de garanţie se prelungeşte cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat produsul şi până la data repunerii acestuia în stare de funcţionare; prelungirea termenului de garanţie se înscrie în certificatul de garanţie de către unităţile service abilitate."
Aceasta problema a fost sesizata de mai multi proprietari, s-a creat si o petitie online :
[ link extern ]
Cativa dintre ei au rezolvat..
Imi puteti da niste sfaturi in legatura cu aceasta problema?
Va multumesc anticipat!