avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs garantie

Ma lovesc de urmatoarea problema: am un laptop caruia i-a fost schimbata placa de baza, dar dupa 2 saptamani aceasta s-a stricat din nou, bineinteles, pana a venit alta a durat o saptamana si jumatate, dupa ce au schimbat-o au descoperit ca mai trebuie schimbat un calblu, durata, o saptamana, acum cand trebuia sa il ridic imi spun la service ca s-a defectat placa de baza,schimbata cu o saptamana in urma si ca mai dureaza 10 zile pana vine alta.
Practic laptopul o sa stea o luna in service.
Intrebarea mea este daca ceea ce se intampla e legal.
Daca stie cineva ce prevede legislatia in domeniu as fi recunoscator.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Reparatii laptop LEELOO75 LEELOO75 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In data de 14.12.2011 am dus un laptop la reparat ( nu mai are garantie), cei de la service au spus ca nu are nimic ... (vezi toată discuția)
Probleme laptop_intentare proces cristyne1602 cristyne1602 Buna, Am cumparat un laptop produs de o firma renumita in februarie 2012. De atunci pana in prezent, acest laptop s-a stricat de 3 ori, de fiecare data ... (vezi toată discuția)
Laptop defect a 3-a oara AlinBucur AlinBucur Buna ziua! Am si eu o intrebare! Am un laptop aflat inca in perioada de garantie(ramas 1 an). In urma cu 3 saptamani mi s-a defectat.Am mers cu el la magazin ... (vezi toată discuția)