avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... fotografii facebook
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

fotografii facebook

O revista on-line poate prelua fotografiile mele(publicate de mine pe contul de facebook) ,sa le modifice si sa le publice??

Alte discuții în legătură

Drept de propietate a articolelor/pozelor postate in reviste on-line aurab59 aurab59 As dori o informatie legata de cadrul juridic care reglementeaza dreptul de propietate adupra articolelor scrise si publicate in reviste in format ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. recent am scris pe facebook o postare publica și ... niconn niconn Buna ziua. Recent am scris pe Facebook o postare publica și aceasta a fost preluata de mai multe site-uri web impreuna cu fotografia mea de profil. Nu am ... (vezi toată discuția)
Fotografie de pe facebook distribuita pe alt site fara acordul meu vlad_style22 vlad_style22 Bună seara, îmi cer scuze că vin aici cu acest cont nou şi fără a avea un \\"trecut\\" în spate însă sunt destul de \\"disperat\\" în momentul de ... (vezi toată discuția)