avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A SEMNAT IN LOCUL FIULUI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A SEMNAT IN LOCUL FIULUI

Pirita a semnat un inscris in locul fiului care este si el pirit si a depus actele la judecatorie . Este legal ? Ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: ContSters366002 , utilizator 14:09, 5 August 2015
instanta il va intreba pe fiu daca recunoaste cererea si si-o insuseste, daca nu o poate anula pentru lipsa de semnatura-doar partea fiului.
dar nu exista pedeapsa pentru faptul ca a semnat in locul altuia ?
Ultima modificare: Marți, 4 August 2015
ContSters366002, utilizator
Depinde ce tipn de inscris este, daca fiul a autorizat-o, nu stim. De principiu, la un inscris sub semnatura privata, nu. Si oricum ar fi, fiul ar trebui sa semnalizeze problema.
semnalizeaza pe dra..., doi huligani . fac reclamatie la parchet pentru inducerea in eroare a instantei
Poate faceti vreun denunt calomnios si apoi nu intelegeti de ce tot dv. platiti... contactati un avocat intai. Sunt situatii cand un parat sau o ruda poate actiona, legal, in numele si pentru altul.

Alte discuții în legătură

Drepturi ale intervenientului in nume propriu rechi1958 rechi1958 Ca si sotie a reclamantului care a chemat in instanta in vederea iesirii din indiviziune , eu ca si intervenoent in nume propriu am voie sa cer instantei o ... (vezi toată discuția)
Situatie absurda, reclamantul nu se poate defini marfan marfan Buna ziua, O persoana dintr-un grup de 7 mostenitori a deschis proces impotriva unui vecin, revendicand o parte din terenul acestuia in virtutea faptului ca ... (vezi toată discuția)
Act oficial prin care pot interzice unei persoane sa foloseasca documente care imi apartin in scopuri proprii elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. O ruda de-a mea utilizează copii ale unor documente care îmi aparţin pentru diverse demersuri ... (vezi toată discuția)