avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional pierdut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional pierdut

Cand am fost angajata am descoperit ca unui salariat ii lipsesc 2 acte aditionale de la CIM. Acesta le solicita si nu stiu care este procedura legala (sunt inregistrate in Revisal). In acea perioada compania era condusa de un alt director, cine le semneaza, pot pur si simplu sa le emit eu si sa le semneze actualul director? Trebuie sa fac vreo mentiune? #-o
Cel mai recent răspuns: aurakiper , utilizator 09:10, 10 August 2015
Cand au fost emise acele documente?
01 Ianuarie 2012, respectiv 01 Decembrie 2013
O solutie ar fi fost sa va adresati ITM-ului, daca era vorba despre perioade anterioare datei 01.01.2011.

Daca le refaceti , salariatul le va semna?
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sigur ca le va semna, tocmai el le-a solicitat, insa problema este cine va semna in numele Angajatorului, ca directorul din acea vreme nu mai este in functie.
Mai exista cineva din conducerea de atunci?

Alte discuții în legătură

Informare disponibilizare eujad eujad conducerea societatii este plecata din tara. mi s-a comunicat telefonic sa trimit in somaj un salariat. Informarea salariatului cu privire la perioada de ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie!!! florinache florinache Buna ziua, Sunt angajat la o societate cu contract de munca perioada nedeterminata, ca tehnician retele, nu mi s-a comunicat nici o fisa de post la ... (vezi toată discuția)
Codul muncii laura57 laura57 buna ziua! Va rog sa ma ajutati in clarificarea urmatorului aspect legat de actul emis la incadrare in urmatoarea situatie: Un salariat al unitatii ... (vezi toată discuția)