avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA, SRL sau SRL-D?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA, SRL sau SRL-D?

Buna ziua
Vreau sa deschid o firma (caen 4511) si nu stiu ce tip de firma ar fi mai potrivit.
Vreau sa fiu plătitor de TVA si înregistrat ca operator intracomunitar.
Activitatea se va desfășura 90% on-line si nu am (nici nu vreau deocamdată) nevoie de angajați.
Ca si intermediar am înțeles ca TVA se plătește doar pe profit.
Ce îmi recomandati?
Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen sunt necesare pentru import export din u.e.? liliana1966 liliana1966 as dori sa stiu ce coduri caen sunt necesare pentru importul de marfuri din ue on line -alimentare si nealimentare-si vanzarea lor in Romania si on line si ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor tva - activitati intracomunitare jazzman jazzman buna ziua tuturor, am si eu diverse probleme inca nelamurite legate de activitati intracomunitare si as vrea sa le dau de capat. in primul rand imi cer ... (vezi toată discuția)
Pfa schimbare activitate loredana291 loredana291 Buna ziua, am un PFA pe comert si doresc sa schimb domeniul de activitate respectiv transport si logistica intracomunitar in acest domeniu am lucrat ca ... (vezi toată discuția)