avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz casa de amanet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz casa de amanet

pentru abuzurile unei case de amanet carei institutii ma pot adresa? am depus niste bijuterii la amanet ,am declarat ca le voi ridica peste doua zile insa m am prezentat peste 8 zile iar reprezentantul firmei de amanet mi a spus ca le a dat la topit desi in contract scrie ca are obligatia sa le mai pastreze inca 10 zile dupa expirarea termenului de amanet.a doua situatie consta in faptul ca patronul amanetului a trecut in contract greutati mai mici decat aveau bijuteriile in realitate.

Alte discuții în legătură

Case de amanet bsorinel bsorinel pentru abuzurile unei case de amanet carei institutii ma pot adresa? am depus niste bijuterii la amanet ,am declarat ca le voi ridica peste doua zile insa m am ... (vezi toată discuția)
Aur de investitii- regim tva MadaDU MadaDU Societatea noastra are COD CAEN 6492-ALTE ACTIVITATI DE CREDITARE, este platitor de impozit pe profit, platitor de TVA si isi desfasoara activitatea conform ... (vezi toată discuția)
Intrebare bun amanetat turkn turkn Un obiect este depus gaj la o casa amanet pentru o suma de bani.Contractul este pentru o luna,urmand ca apoi sa existe 10 zile perioada de asteptare. Cele 10 ... (vezi toată discuția)