avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina cumparata la licitatie ANAF
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina cumparata la licitatie ANAF

Buna seara,

Daca stie cineva care este procedura legala care trebuie urmata pentru inmatricularea unei masini cumparata de la ANAF in urma unei licitatii. Ce acte este ANAF obligata (sau nu) sa furnizeze cumparatorului. Precum si ce optiuni are cumparatorul daca actele (partial sau total) lipsesc? Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto ex corp delict. MihaiRoman MihaiRoman Buna ziua! Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: Am o masina inmatriculata in tara X cumparata la o licitatie din tara Y, (masina ex corp delict, ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto pe numele meu a unei maºini confiscate de vama si scoasa la licitaþie de catre anaf ,cumparata de mine. dancristian91 dancristian91 Buna ZiuaÎ Înmatriculare auto pe numele meu a unei maşini confiscate de vama si scoasa la licitaţie de catre ANAF ,cumparata de mine. Maşina a fost ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta fara acte andaanduta andaanduta Buna ziua, va solicit sfatul in urmatoarea speta: am vandut o masina acum 7 ani, valoarea ei era mica si nu am facut acte; am predat masina si am incasat ... (vezi toată discuția)