avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Evaluare apartament
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Evaluare apartament

Buna ziua, unde as putea gasi o lista cu preturile mimine ale apartamentelor dintr-o anumita zona? Am inteles ca notarii au asa ceva daca doresti sa vinzi un apartament , dar pe internet este ceva oficial care poate fi consultat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 16:42, 1 Septembrie 2015
Pentru evaluare, grila notarilor poate fi consultata ca fiind ceva oficial. Vezi aici: [ link extern ]
Anunturile de vanzare ale agentiilor imobiliare va pot da detalii realiste despre pretul practicat in anumite zone.
Numai notarii si expertii evaluatori detin normative locale care precizeaza valorile bunurilor imobile
Expertizele notariale sunt doar pentru taxele notariale ... O evaluare corecta - A UNUI IMOBIL -o face doar un expert acreditat ANEVAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anomalie - tranzactie imobiliara efectuata la un pret cu mult mai mic decat grila notariala floraur floraur De luna asta, in Galati, au intrat in vigoare noile grile notariale. Se pare ca notarii nostri au exagerat si au marit inexplicabil valorile unor proprietati. ... (vezi toată discuția)
Ce valoare se ia in calcul la vinzari apartamente buniculmiti buniculmiti Am vrut sa cumpar un apartament intrun oras din nordul tarii .Acum fiind o cerere redusa de imobiliare preturile au scazut Mam inteles cu proprieteri ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale danielamihai10 danielamihai10 Tanand cont de scaderea preturilor si blocarea pietei imobiliare grilele dupa care suntem taxati nu s-au modificat? De exemplu pentru un ... (vezi toată discuția)