avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces

buna seara.in urma cu o luna am dat societatea la care lucram in judecata pentru neplata unor drepturi banesti.am facut demersurile necesare,am facut sesizare la itm cu toate neregulile,am depus plangere la pol pt jigniri etc etc...l am inregistrat cand imi spunea ca i a spus lui cineva de la itm de sesizarea facuta de mine,mi a trimis mesaje cum ca mi ar fi desfacut contractul de munca apoi numai recunoaste,ma facut hot etc etc...raportul de la itm l am contestat la inspectia generala a muncii...am martor care sa spuna ca lucram cate 18-20 ore pe zi(lucram 2 zile 2 liber)...ceilalti salariati au declarat ca lucreaza cate 8 ore zi...nu mi a inregistrat concediul medical aparand in pontaj ca si lucrez dar totodata si internatse poate face dovada ca are fals in declaratiile de la itm,fals in inscrisuri?am probe camerele de luat vederi,marcajul pe calculator,marturia unui fost coleg...am sanse sa castig procesul?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: augustin39 , utilizator 18:39, 29 August 2015
Buna ziua!

Fara indoiala aveti sanse sa castigati procesul cu fostul angajator cu conditia de a redacta corect cererea de chemare in judecata si de a administra toate probele utile solutionarii acestuia.
De aceea, va sfatuiesc sa apelati la serviciile unui avocat specializat care sa va asiste/reprezinte la proces astfel incat sa va maximizati sansele de reusita.

Va doresc succes!
Nimeni nu va poate spune exact ce sanse aveti intr-un proces,indiferent daca va luati sau nu avocat.

Castigarea unui litigiu depinde de mai multi factori implicati in solutionarea acestuia.
va multumesc..
asa este...nimeni nu se poate da cu parerea daca se castiga sau nu un proces...dar cred ca detin probe ...si cred ca sunt de ajuns...
Nu sunt de ajuns probele, trebuie sa existe si convingerea completului de judecata, intrucat exista posibilitatea sa pierdeti litigijl chiar daca aveti dreptate.

Alte discuții în legătură

Neplata orelor suplimentare MihaiStg MihaiStg Impreuna cu 2 colegi am hotarat sa dam angajatorul in judecata pentru neplata orelor suplimentare. Lucram, in medie, 72 ore pe saptamana, orele suplimentare ... (vezi toată discuția)
Neplata orelor suplimentare LEONY2003 LEONY2003 buna ziua Lucrez la o firma multinationala din luna septembrie, si desi am in contract un program de 8 ore cu sambata si duminica liber, muncesc in realitate ... (vezi toată discuția)
Va rog mult daca ma puteti ajuta! - plata partiala salariu cu bonuri de masa beta88 beta88 Va rog mult daca ma puteti ajuta in urmatoarele situatii: -sunt angajat(part-time 4 ore la fiecare) la 2 firme diferite,dar pe acelasi post(manipulant)una ... (vezi toată discuția)