avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... aparitii in cazierul judiciar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

aparitii in cazierul judiciar

Am fost condamnat definitiv in decembrie 2006 la 2 ani inchisoare pt complicitate la furt calificat si luare de mita, am inceput efectuarea pedepsei la 29 ianuarie 2007 si am fost eliberat conditionat la 13 mai 2008. Intrebarea este: daca scot acum cazierul pentru angajare scrie detalii despre condamnare sau nu apare nimic in cazier.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:16, 14 Iulie 2009
In prezent, in cazierul judiciar al dvs va aparea condamnarea si liberarea conditionata.
In cazier vor apare exact perioada de condamnare si pentru ce fapte anume.
Cand ar trebui sa fac reabilitarea, dupa cat timp de la expirarea mandatului?
~ Conținut șters la cerere ~
La mine in hotarare apare 2 ani pedeapsa cu executare. Nu zice nimic de nici un termen de incercare. Dupa cat timp de la incetarea mandatului de 2 ani(29 ian 2009) pot face reabilitarea?Cazierul afecteaza angajarea?

Alte discuții în legătură

Reabilitarea de drept yomaryo yomaryo Buna seara nu am beneficiat de reabilitarea de drept conform art.165 cp astazi am ridicat cazierul judiciar in care am o condamnare de 2 ani dispusa din ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier narcis78 narcis78 in anul 2000 am avut niste probleme..3 dosare de fapt. 1 conducere fara permis si 2 furturi .dupa ce am fost condamnat sa facut contopirea pedepsei si am ramas ... (vezi toată discuția)
Reabilitare - termen, conditii, modalitati tm_09_bul tm_09_bul Buna ziua , In urma cu 1 an , am avut un proces in urma caruia s-a emis sentinta finala si irevocabila si m-am ales cu cazier judiciar. Am inteles ca acest ... (vezi toată discuția)