avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1448 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Licenta farmacie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Licenta farmacie

sunt din curtea de arges,am un spatiu comercial si vreau sa il inchiriez unei farmacii daca se poate(am inteles ca e mai greu sau imposibil)sau sa cumpar o licenta de farmacie tot din orasul meu.ce as vrea sa stiu e,daca cumpar o licenta din alt spatiu comecial as putea sa deschid o farmacie in spatiul meu?

Alte discuții în legătură

Pot inchiria? Imparatul Imparatul Vreau sa inchiriez un spatiu comercial pentru firma mea. Am fost sa vad spatiul, mi-a placut, dar acesta este detinut de un lichidator. Pentru ca firma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dețin un spațiu comercial în casa proprie, nu ... Norbyy Norbyy Bună ziua. Dețin un spațiu comercial în casa proprie, nu fac parte din asociație de proprietari și nu e nici casa în condominiu doresc pe viitor sa ... (vezi toată discuția)
Reglementari legislative privind regimul de functionare al magazinelor de produse naturiste in centre comerciale (mall, supermarket). monica_cailean monica_cailean Incepand cu 1 ianuarie 2011, noile reglemantari legislative, prevad ca farmaciile nu mai au voie sa inchirieze spatii in centre comerciale. In prezent detin ... (vezi toată discuția)