avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii sala jocuri playstation
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii sala jocuri playstation

Buna ziua,
Doresc sa deschid o sala de jocuri pentru playstation, adica persoanele sa vina sa se joace pe playstation, fara a inchiria jocurile acasa si nu stiu daca am nevoie de autorizatii speciale pentru acest lucru.

Alte discuții în legătură

Licenta sala jocuri ps3 mihai gru mihai gru Buna ziua. As dori sa deschid o sala de jocuri pe console Playstation 3.Pe jocurile PSP 3 cumparate din comert ( distribuitori oficiali ) este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare srl ContSters304386 ContSters304386 Buna ziua. Vreau sa deschid o sala de jocuri Playstation si as vrea sa stiu ce autorizatii sunt necesare dupa inregistrarea in Registrul Comertului. Va ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchirieri albaiuliaonline albaiuliaonline CE COD CAEN SE FOLOSESTE PENTRU BILIARD,PING PONG SI PLAYSTATION FARA ACTIVITATI DE BAR (STRICT INCHIRIEREA ACESTORA) (vezi toată discuția)