avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Teapa pe internet
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Teapa pe internet

Buna ziua!

Zilele trecute am cumparat o pereche de pantaloni de pe internet, iar pantalonii in poza din anunt erau albastrii, iar cand au ajuns la mine erau un albastru sidefat si nu imi plac,iar vanzatorul nu vrea sa imi trimita banii inapoi ce pot face in acest caz?Se poate considera teapa, sau daca spun ca am primit altceva decat ceea ce am comandat?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:31, 7 Septembrie 2015
In mod normal aveti 30 de zile in care puteti returna produsul si sa va primiti banii inapoi . In acest caz pe motiv ca produsul primit nu coincide cu cel comandat .
Pot merge la politie sa fac vreo plangere ceva?Nu am cumparat de la vreun magazin online ci de la o persoana fizica, de pe site-uri de anunturi.
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2015
Parisien, utilizator
Puteti sesiza protectia consumatorului.
Și ce sa ii faca protecția consumatorilor cat a cumpărat de la o persoana fizica?
Nici înșelăciunea nu o puteți proba dacă nu e mare diferență între poza și real, ii puteți fa e plângere, dar nu stiu daca nu va pierdeți vremea.
Va trebui sa îl acționați în judecata pe parte civila. Dvs decideți dacă merita.
Este adevarat ca nu e mare diferenta intre poza si real,iar prejudiciul ar fi sub 100 de lei,credeti ca as castiga in instanta sau cel putin se merita sa merg in tribunal?

Alte discuții în legătură

Frauda okazii.ro lilbro lilbro Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a ... (vezi toată discuția)
Returnare produse comert online knight_ess knight_ess Am achizitionat o pereche de pantofi sport de la un comerciant de pe internet (nu de pe un site, cu formular de comanda si contract, ci dupa o discutie pe ... (vezi toată discuția)
Papuci care rod miha hu miha hu buna ziua Am o pereche de pantofi,care i-am incaltat de 3ori si m-au ros , am fost cu ei inapoi la magazin sa imi dea o alta pereche mai mare sau alt model ... (vezi toată discuția)