avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizare vanzare briose
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizare vanzare briose

buna ziua, as vrea sa stiu si eu ce avize imi sunt necesare pentru a vinde briose de casa, produse acasa, nu intr-o cofetarie propriu -zisa, si ce implicatii fiscale voi avea.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl? ciochina luminita ciochina luminita Buna seara, As dori sa fac produse alimentare artizanale (de casa),prajituri , dulceturi ,fără aditivi . Va rog sa ma ajutati si indruma la urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Cofetarie ANAMARIAPETRISOR ANAMARIAPETRISOR Buna ziua, As dori sa deschid o cofetarie in cadrul unei galerii comerciale (fara laborator, produsele sunt cumparate de la un importator) - voi vinde ... (vezi toată discuția)
Avize infiintare elisay_99 elisay_99 Bună ziua! As vrea sa știu cât costa toate avizele necesare înființării unui laborator de cofetarie cu vanzare online. Mulțumesc! (vezi toată discuția)