avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumularea mai multor pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumularea mai multor pensii

Buna seara, va rog sa imi spuneti daca se poate cumula mai multe pensii, de ex.: pensia de invaliditate, pensia de handicap gradul 1 si indemnizatia de insotitor.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bigbrother42 , utilizator 14:24, 10 Septembrie 2015
Nu exista pensie de handicap.
Se poate cumula pensia de invaliditate cu indemnizatia de handicap si indemnizatia de insotitor.
Carp Mircea a scris:

Nu exista pensie de handicap.
Se poate cumula pensia de invaliditate cu indemnizatia de handicap si indemnizatia de insotitor.

Multumesc mult pentru raspuns.O zi frumoasa va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent indemnizatie handicap mariacrisss mariacrisss Bună ziua Îmi cer scuze că vă deranjez dar va rog frumos sa mi spuneți cum sa fac În urma unui neoplasm gr 3B am certificat handicap grav cu ... (vezi toată discuția)
Mai am dreptul la indemnizatia de handicap trandafirion trandafirion buna seara,daca am pensie de invaliditate mai pot beneficia de indemnizatia de handicap grad I cu insotitor?va multumesc (vezi toată discuția)
Pensie de handicap CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca pensionarii de handicap gradul 3, au drept de munca., Multumesc. (vezi toată discuția)