Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soț plecat cu contract, nu trimite bani acasa!Cărei autorități mă adresez?

Mi-am prezentat situatia aici m.avocatnet.ro/mobile/m%7Cto...
Acum revin cu o altă intrebare!
Sotul meu este plecat de 3 luni pe vas, cu contract de muncă.Deoarece nu ne mai ințelegem de ceva timp înainte de plecare m-a amenințat că nu-mi va mai trimite bani ptr datorii si cheltuielile zilnice ale familiei.
Când a plecat s-a imprumutat de 2000 de euro de la soacră, bani pe care i-a trimis in contul ei!
Din discuțiile telefonice pe care le-am avut cu el a încercat sa mă minta spunandu-mi ca a primit banii la bord, ca firma are niste probleme si nu trimite in cont..in sfarsit numai minciuni!
Carei autorităti ma pot adresa eu, sau ce anume pot face ptr a sesiza aceasta situație??Vreau ca la divorț să reiasă că asa ceva?

Mulțumesc mult!

Cel mai recent răspuns: monique2015 , utilizator 08:21, 10 Septembrie 2015
Puteti cere in instanta pensie de intretinere pt copil.
V-ar ajuta daca aveti o copie dupa contractul de munca sau macar numele angajatorului.
Chiar daca sunteti casatoriti puteti formula o cerere de obligare a tatalui la plata unei pensii de intretinere la judecatoria de la domiciliul minorului. Taxa de timbru este de 20 lei si ar trebui indicat angajatorul sau depusa o copie a contractului de munca.

Cat despre un eventual imprumut contractat de la mama sa, trebuie sa faca dovada existentei lui, a termenului de restituire, iar pe dvs va influenteaza doar daca el a fost facut pt nevoile curente ale casatoriei.
Mulțumesc frumos pentru taspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare alsia alsia vreau sa stiu daca se poate anula un contract de vanzare cumparare casa si teren fara clauze .soacra mea are 2 copii si copilul care sta cu ea a facut ce a ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere..? posibil santaj? Maria_v7 Maria_v7 Am imprumutat o suma de bani fostului prieten (cu care am avut o relatie de lunga durata) chiar inainte de a ne desparti.Acum refuza sa-mi restituie suma de ... (vezi toată discuția)
Imprumutul garantat cu ipoteca ContSters40598 ContSters40598 Nu m-am confruntat inca cu acest gen de contracte. Ma intereseaza cele incheiate intre doua persoane fizice, ptr. o suma de bani (semnificativa), suma de bani ... (vezi toată discuția)