avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Facilitati fiscale angajatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Facilitati fiscale angajatori

Buna seara.
Doresc sa stiu daca in cazul in care un angajator doreste sa incheie un contract individual de munca pe perioada nedeterminata, cu timp partial de munca (4 ore) cu o persoana cu studii superioare, care este beneficiara unei pensii de invaliditate cu drept de munca pentru 4 ore/zi si care este in posesia unui certificat de handicap accentuat, acesta poate sa solicite si sa primeasca vreun tip de subventie din partea Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de boala sau pensie anticipata partiala ? silviu1958 silviu1958 Sunt de peste un an in concediu medical ca urmare a unui neoplasm. In curand nu voi mai putea beneficia de concediu medical. In general, care varianta este mai ... (vezi toată discuția)
Somaj - facilitati pentru angajatorii persoanelor cu varsta >50 ani steaua59 steaua59 ce facilitati are un angajator daca angajeaza o persoana trecuta de 50 de ani: prima intrebare daca acea persoana este in somaj si a doua ... (vezi toată discuția)
Capacitatea de munca a persoanei cu handicap tudoritzolele tudoritzolele salutare! cum isi poate gasi un loc de munca o persoana cu handicap accentuat si cu studii superioare astfel incat sa obtina un salar mai mare decat o ... (vezi toată discuția)