avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de curtaj??
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de curtaj??

a vazut cineva vre-un contract de curtaj? sau stie ce ar fi acela? si unde gasesc niste explicatii mai detaliate despre natura acestui contract?
Cel mai recent răspuns: adelyna23 , utilizator 00:49, 24 August 2009
[ link extern ]
este minimul de informatii dar sper sa te ajute
Succes
Karmin
multumesc Karmin, acolo gasisem si eu cate ceva. ma gandeam ca poate a lucrat cineva cu asa ceva si stie ceva mai multe.
Din pacata atat....
Cu placere.
este un simplu contract de intermediere sau de prestari servicii. Poate imbraca forme si a unui contract "nenumit". Ar fi fost un contract special daca avea o reglementare aparte. Faptul ca are o denumire speciala produce efecte juridice doar in cazul in care vei proba efectele acelui contract cu trimitere la legislatia tarilor care reglementeaza special acest gen de contracte.
multumesc dorufr. contractul despre care vorbesc este intr-adevar un simplu contract de intermediere (l-am citit si eu aseara). ma speriasem degeaba:) oricum nu are prevederi legate de reglementarea sa (legislatii ale altori tari s.a.) asa ca o sa il tratam ca pe un contract de intermediere si gata.

Alte discuții în legătură

Cine are un contract de curtaj? nicole921 nicole921 Buna ziua, cine ma poate ajuta si pe mine cu un contract de curtaj, am mare nevoie si nu stiu de unde sa fac rost de un model. Am gasit ceva la rubinian dar ... (vezi toată discuția)
Comision pentru intermediere. ce contract se poate încheia între pãrþi? cristina_manea72 cristina_manea72 Buna ziua tuturor, as dori sa aflu care este procentul (sau intre ce procente se incadreaza) unui comision pentru un contract de intermediere spectacole; este ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc Buna ziua, Va rog ,daca poate cineva sa ma ajute. Asociata de proprietari vrem sa mansardam blocul,imi puteti spune ,va rog ce contract trebuie sa incheiem ... (vezi toată discuția)