avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

Buna ziua. Am si eu o intrebare in perioada 07.01.2015-30.03.2015 am lucrat la o firma care sa inchis. Si acum imi este necesar de la o adeverinta de la primarie completeta de angajator.Cine poate sa o completeze sau de unde pot lua un document care sa ateste ca am lucrat la aceea firma si ca s-au platit toate taxele mele catre stat.De la ITM nu mai pot scoate aceste documente pentru ca am fost si din 2011 nu mai elibereaza apsolut nimic#-o. si nu stiu cui se ma adresez

Alte discuții în legătură

Calcul perioada vechime florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Imi trebuie o adeverinta de vechime necesara pentru niste cursuri. 1. De unde i-au adeverinta de vechime de la toti angajatorii? 2. Am fost 6 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta venituri lunare andad andad Am primit pe site-ul firmei o cerere a unui fost angajat, prin care solicita o adeverinta de venituri lunare (care sa fie in conformitate cu Anexa 2 a HG ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa de munca aur19 aur19 Buna Ziua, Ma numesc Aurora si ma confrunt cu problema obtinerii unei adeverinte pentru grupa de munca. Firma la care am lucrat nu mai exista. Cine mai ... (vezi toată discuția)