avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate & Regim de urgență - Minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate & Regim de urgență - Minor

Bună ziua!

Doresc să-i fac un nou pașaport fetei mele de 3 ani și jumătate!

În cazul ei, care este valabilitatea maximă a pașaportului (3 ani? 5 ani?) și se poate face un pașaport electronic simplu în regim de urgență?


Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 16:39, 19 Septembrie 2015
Nu se poate pasaport simplu electronic in regim de urgenta, ci doar pasaport simplu temporar cu valabilitate 1 an. Si da, se poate face si minorilor cu varste mici.

Daca aveti timp 2 saptamani ii puteti face pasaport electronic. Pentru minorii de pana la 12 ani, valabilitatea pasaportului este de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea in strainatate a minorilor numai cu un parinte !!! Izabella_Bianca Izabella_Bianca Buna ziua !! Am si eu o intrebare la dvs. In caz ca sotia este in Spania ce acte ar trebui pentru a merge cu 3 copii ( 2 minori 16 si 10 ani si 1 major ) in ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte - timp de obtinere alexutu999 alexutu999 stie cineva taxe pasaport si termene iulie 2012 care mai sunt va multumesc astept raspuns (vezi toată discuția)
Tipuri de pasapoarte. documente necesare pentru obþinerea pasaportului Ares-3 Ares-3 În conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 2252/2004 al Consiliului Uniunii Europene din 13 decembrie 2004 privind standardele pentru elementele de ... (vezi toată discuția)