avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de concesiune

Buna ziua!
Din anul 2006 am in concesiune un loc de veci in care este inhumata mama mea(are deja aprox. 10 ani de cand este inhumata).Locul de veci este pe numele meu. Problema este urmatoarea,am o bunica care este intr-o stare foarte proasta de sanatate si as dori sa o inhumez in acelasi loc.Problema este ca eu voi pleca din tara si daca necazul se va produce cat timp voi fi eu plecat,as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate legala sa imputernicesc un alt membru de familie sa o inhumeze in acel loc de veci,sa imi dau acordul scris in acest sens,dar fara sa renunt la dreptul de concesiune in favoarea acelei persoane. Am vorbit cu doi Notari care se uitau la mine de parca le ceream luna de pe cer si de aceea va rog pe Dvs.,daca ma puteti ajuta,sa imi lasati un raspuns. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Succesiune loc de veci diacar diacar Buna ziua! As avea nevoie de un sfat, ce putem face sau cum sa procedam. Bunica a decedat in februarie 2012, ambii baieti ai ei sunt si ei decedati, suntem 5 ... (vezi toată discuția)
Donatie loc de veci carmenicostache carmenicostache Buna ziua, O ruda plecata din tara, doreste sa imi lase partea sa de mostenire asupra a doua locuri de veci. Bunica a cumparat (detinem act de concesiune) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, familia mea are de generatii un lot de sase locuri ... mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Familia mea are de generatii un lot de sase locuri de veci intr-un vechi cimitir parohial ( aici sunt inhumati bunici, matusi…) . Acestea au fost ... (vezi toată discuția)