avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea din economist in statistician
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea din economist in statistician

Buna ziua ,
Lucrez intr-un spital orasenesc din 2012 incadrata pe perioada determinata pe un post de ecomomist in locul unei colege care este in fara plata . Colega a plecat de la compartimentul RUNOs iar eu din lipsa de personal am fost repartizata la statistica +drg(transmitere date si etc). Acum dupa 3 ani si 9 luni cand revine colega pe postul ei dna de la runos spune ca va transmorma un post vacant de asistent medicat statistica in statistician. Este corecta incadrarea? .Nu ar fi fost mai corect sa il transforme in referent de specialitate avand studii superioare? Va multumesc si astept raspuns cat de repede posibil

Alte discuții în legătură

Schimbare Palelisabeta Palelisabeta Buna ziua.Va rog frumos sa dati un sfat in urmatoarea problema>Sunt incadrat ca statistician medical la un spital,nu sunt asistenta , cu un salariu net de 800 ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului bgabrielalenuta bgabrielalenuta Buna. Sunt statistician medical principal, angajat pe un post de studii medii. As dori sa intreb daca se poate transforma postul de statistician pe studii ... (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)