avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... NUMERE ROSII!!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

NUMERE ROSII!!!

Buna seara! Am scos un rand de numere rosii pentru o motocicleta si as vrea sa stiu daca pot sa scot cel de al doilea rand de numere rosii prin primavara, sa nu il scot in continuarea primului rand, adica daca il pot scoate pe cel de-al doilea dupa 3-4 luni dupa ce expira primul rand?? BINEINTELES DUPA CE EXPIRA PRIMUL RAND NU VOI MAI CIRCULA CU MOTOCICLETA!!!

Alte discuții în legătură

Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
Circulatia cu numerele rosii Madalin196 Madalin196 Daca am cumparat o masina noua si am numere rosii valabile dar am primit numerele negre iar certificatul de inmateiculare urmeaza sa il primesc peste 2 ... (vezi toată discuția)
Certif.de grefa cherub cherub Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva in legatura cu numerele rosii .....am dat in judecata finantele pt.anularea taxei si mi-au expirat cele 3 numere rosii ... (vezi toată discuția)