avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pasi transformare firma de transport in casa de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pasi transformare firma de transport in casa de expeditie

Buna!

Am o mica firma de transport, cod caen 4941 si as vrea sa fac si intermedieri. Din cate stiu, pentru intermedieri imi trebuie casa de expeditie. As vrea sa stiu ce pasi trebuie sa urmez ca sa o transform sa pot lucra legal.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Casa de expeditii 2025 andrey23ken andrey23ken Casa de expeditii 2025 Salutare, Solicit ajutorul dvs in privinta infiintare casa de expeditie (FFWD) COD CAEN actualizat 5231 1) A.R.R. sustine sa am si ... (vezi toată discuția)
Dreptul transporturilor - intermediere Andrei2346768 Andrei2346768 Buna ziua, As dori o clarificare in legatura cu o situatie in domeniul transporturilor rutiere de marfa. Voi pune problema cat de clar posibil ... (vezi toată discuția)
Acte necesare case de expeditie bombaxxl80 bombaxxl80 Buna ziua,am vazut ca da-ti un ajutor foarte mare oamenilor,prin raspunsuri si vreau sa va intreb si eu ceva.Am o firma de transport marfa,(cod caen 4941)cu ... (vezi toată discuția)