avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... plată rentă viageră
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

plată rentă viageră

Sunt pensionat în urma unui accident de muncă suferit în 2001 și beneficiez de o rentă viageră din partea Întreprinderii de stat la care am suferit accidentul. Întreprinderea a fost lichidată, iar actualul lichidator nu mi-a mai plătit renta viageră de mai bine de 2 ani. Cum trebuie să procedez?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Masura 113 madara madara Masura 113 este aplicabila in 2011? A inlocuit renta viagera? (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa biagabriela biagabriela buna.. as dori si eu sa intreb . eu anul trecut in martie am lovit pe trecerea de pietoni pe cineva . a suferit o fisura in tibia dreapta si si-a bagat ... (vezi toată discuția)
Probleme grupa de munca mariana1956h mariana1956h Desi m-am prezentat la Casa Jud de Pensii cu adeverinta completata de societate in care se facea referire la Aviz MMPS 5527/1991, cu copie dupa cateva stat de ... (vezi toată discuția)